Voor u

Uw volledige potentieel als human being ondersteunen.
Daarop zijn al onze activiteiten gericht.

Uw adem speelt een sleutelrol in het creëren van verbinding met uw complete vermogens en intelligentie,  in het voeden en onderhouden ervan.
De manier waarop u ademt, maakt het verschil.

Want zoals Herman Toch het zegt in zijn boek Happy Profit “We hebben toekomstige leiders nodig met een sterke emotionele, mentale en spirituele intelligentie.” Niet enkel leiders trouwens, bij uitbreiding zoveel mogelijk mannen, vrouwen en kinderen met die capaciteiten.
 

U en uw adem

Sinds uw geboorte hebben gebeurtenissen en emoties, onbewust, een effect op uw middenrif, uw belangrijkste ademspier. Deze ervaringen weerspiegelen zich in uw adem. Meer specifiek in de manier waarop uw vandaag ademt, uw adempatroon.

Dat ligt, onbewust, aan de basis van uw fysiek, mentaal-emotioneel en spiritueel welzijn. Kortom, uw adempatroon bepaalt hoe en in welke mate u uw passie deelt met de wereld.

Dankzij Leading by Breathing hanteert u voortaan uw adem als tool voor gezondheid, energie en vreugde. Hij wordt een hulpmiddel om tot meer zelfvertrouwen, daadkracht en inspiratie te komen. Een leidraad bij leiderschap en teambuilding. Uw gids tijdens uw ontplooiing, verandering en groei als human being.

De keuze is aan u.
Blijft u doen wat u altijd al deed? Dan krijgt u wat u altijd al kreeg.
Ademt u bewust diep in, vol uit en zet u de stap? Dan ligt de hele weg open.


Ontdek hoe Leading by Breathing voor u en/of uw team het verschil maakt
via coaching, training, workshops of lezingen.

 

Stephan Van Eesbeek - Voor U


"Niets is sterker dan de idee
waar u en de tijd rijp voor zijn."

- Victor Hugo -