Training

Wanneer u zich verbindt met uw eigen, authentieke adem, zorgt u voor een doorbraak in onbewuste, negatieve patronen. Uw natuurlijk ademritme en patroon brengen u in contact met wie u in wezen bent.
Precies daarom voelt u zich na een training Leading by Breathing als herboren.

Dat interessante leerpad hoeft u natuurlijk niet alleen te bewandelen.
Via een training Leading by Breathing in drie modules van telkens twee en een halve dag, staan wij u met kennis, praktijk en zorgzame aandacht bij.

Na afloop gebruikt u de opgedane kennis en technieken volledig zelfstandig en staat u in verbinding met uw compleet potentieel als human being.
 

Module I: uw Lichaam

U herleidt uw gewaarwordingen vaak tot wat er zich afspeelt in uw hoofd. Nochthans is dat slechts een klein deel van uw lichaam.
Wie leert om bewust waar te nemen ontdekt een bron aan wijsheid in uzelf.

Gedurende vijf sessies schenkt u de volle aandacht aan elk onderdeel van uw lichaam: spieren, zenuwen, botten, weefsels, cellen en functies.
U leert uw lichaam voelen en waarderen in al z’n eenvoud en schoonheid.
 

Module II: uw Geest

Gedachten zijn sterke stimuli. Meer nog, ze bepalen wat er in uw werkelijkheid gebeurt. Maar weet u welke gedachten van u zijn, en welke van iemand anders?
Hetzelfde geldt voor emoties. De kwaadheid, twijfel en angst die u voelt ... behoren ze u toe of neemt u ze van iemand anders over?

Gedurende vijf sessies staat u stil bij wat u denkt en daardoor voelt. U leert zonder oordeel waarnemen, aanvaarden en zuiveren wat er zich aan emoties aandient. Uiteindelijk bent u in staat om te blijven ademen volgens uw natuurlijk ritme, ongeacht de situatie. Door zo dicht bij uw eigen behoeftes te blijven, geeft u uw werkelijkheid bewust mee vorm.
 

Module III: uw Ziel

U bent dag in dag uit bezig met hebben, doen en verwezenlijken. Terecht, er is de economische realiteit die niemand verloochent. Maar waar is het stukje ‘zijn’ gebleven? Het maakt integraal deel uit van wie u bent als human being, maar krijgt zelden aandacht en tijd.

Gedurende vijf sessies maakt u contact met uw innerlijk weten, uw intuïtie. U leert erop te vertrouwen, uw eigen wijsheid naar waarde te schatten en ermee aan de slag te gaan in uw dagelijkse bezigheden. U leeft voortaan vanuit uw hart, in overeenstemming met wat u denkt, weet en voelt.


Schrijf nu in voor deze unieke training. 


Praktisch

De training Leading by Breathing kost € 3995 (excl. btw).
Particulieren en non-profit organisaties genieten een korting van 40%.

Inclusief:

  • 15 sessies met individuele, professionele begeleiding
  • 7,5 dag training (45u)
  • Syllabus

Exclusief:

  • Verblijf in tweepersoonskamer op basis van vol pension kost € 465 (excl.btw).

Trainer: Stephan Van Eesbeek
Het team varieert in functie van het aantal deelnemers.
We voorzien één coach per twee deelnemers.
Maximum 8 deelnemers per groep.

Locatie:


Uw ontwikkeling en groei zijn mijn passie. Daarom mag en kan een minder gunstige financiële situatie u op geen enkel moment weerhouden om deel te nemen aan een activiteit van Leading by Breathing®.
Contacteer me en dan bespreek ik graag wat kan en haalbaar is voor u.


>> 
Coaching - Workshops - Lezing

 

Disclaimer: De aangeboden coaching, training, workshops en lezing kunnen nooit noodzakelijke medische zorgen vervangen. Zij zijn louter toegangspoorten voor het bereiken van diepe betekenis, ontspanning en heling. Consulteer steeds uw arts betreffende de toepasbaarheid van adviezen of aanbevelingen over uw symptomen en gezondheidstoestand. 

 

Stephan Van Eesbeek - Training


"Ontwaak. Vermijd het pad.
Ga waar geen pad is
en laat een spoor na. "