Stephan

‘Het was …’

… 1968. Het jaar van Leuven Vlaams en van de studentenrevolutie in Frankrijk. Het jaar dat in Rotterdam de eerste metro van Nederland reed, dat Martin Luther King en Robert F. Kennedy stierven, dat Eddy Merckx als eerste Belg de Ronde van Italië won. En het jaar waarin Babette Van Veen, Céline Dion en ik werden geboren.

‘Het is  …’

… vandaag. Ik ben ademcoach, geef trainingen, workshops en lezingen. Ik deel mijn passie en expertise: ik maak mensen en organisaties bewust van de manier waarop ze ademen.

Als coach begeleid ik, met zorg en aandacht, mensen en teams doorheen beperkende mentale en emotionele processen. Via de bijzondere combinatie van gesprek, lichaamswerk en ademwerk stel ik ze in staat om hun volledige potentieel en talenten (terug) eigen te maken. Op dat moment overstijgen ze zichzelf.

Ik ben opgeleid tot senior-trainer door Dr. Judith Kravitz, bezieler en grondlegger van Transformational Breathing®. Ik genoot een opleiding tot ICF coach bij de The Coaching Square, volgde een NLP Practioner-Master opleiding bij Heart Systems en ben Shiatsu beoefenaar, erkend door de Belgische Shiatsu Federatie.

‘Het zal  …’

… morgen, overmorgen en alle daarop volgende dagen mijn missie blijven om het ademverhaal, via Leading by Breathing®, met een zo breed mogelijk publiek te delen. De manier waarop u ademt, is onlosmakelijk verbonden met wie u bent en wat u doet.

 

Stephan Van Eesbeek


"Hou van mensen zoals ze zijn,
er zijn geen anderen."