Coaching

Boeken, gesprekken, theorieën.
Allemaal leiden ze naar waardevolle inzichten over uzelf.

Vaak eindigen ze daar. De tijd is rijp om verder te gaan. Want hoe geraakt uw verworven inzicht van uw hoofd, de zetel van uw kennis, naar uw hart, de zetel van uw wijsheid? En van daaruit nog dieper richting uw onderbuik, de zetel van gevoel en intuïtie, om uiteindelijk zichtbaar te worden in veranderd gedrag?

Bij dat proces van integratie is individuele coaching met Leading by Breathing
uw partner.

Laat u leiden door uw adem. Vind zo uw innerlijke kracht om leiding te geven en leiding te nemen in uw persoonlijk en zakelijk leven. Dat is de kern van coaching met Leading by Breathing: door gesprek, intentie, lichaamswerk en ademwerk
uw volledige potentieel integreren.

De transformatie vindt onmiddellijk plaats en manifesteert zich zowel fysiek, mentaal-emotioneel als spiritueel.

Zin gekregen om met uw adem aan de slag te gaan en meer uit uw leven te halen?

Contacteer me of bel me op +32 (0)473 20 03 67 voor een kosteloze kennismakingssessie. Hoe je er nadien verder invulling kan aan geven vind je hier.


Uw ontwikkeling en groei zijn mijn passie. Daarom mag en kan een minder gunstige financiële situatie u op geen enkel moment weerhouden om deel te nemen aan een activiteit van Leading by Breathing.
Contacteer me en dan bespreek ik graag wat kan en haalbaar is voor u.
 

>>  Training - Workshops - Lezing

 

Disclaimer: De aangeboden coaching, training, workshops en lezing kunnen nooit noodzakelijke medische zorgen vervangen. Zij zijn louter toegangspoorten voor het bereiken van diepe betekenis, ontspanning en heling. Consulteer steeds uw arts betreffende de toepasbaarheid van adviezen of aanbevelingen over uw symptomen en gezondheidstoestand. 

 

Stephan Van Eesbeek - Coaching


"Ieder mens is de architect
van zijn eigen leven."

- Appius Caecus -